OGLINDA 4 MM

DEFINITIE

Oglinda este geamul acoperit cu un strat de argint si cupru, protejat cu doua straturi de lac vernis.
Oglinda este realizata pe baza de argint; exista numeroase sortimente, atat pe sticla clara, cat si colorata (bronz, gri).
O oglinda este un obiect a carui suprafata este destul de lucioasa incat sa formeze o imagine. Cele mai întâlnite tipuri de oglinzi sunt cele plane, care prezinta o suprafață plata.

De obicei, oglinzile sunt folosite pentru intretinerea personala, decorare si arhitectura. De asemenea, acestea sunt folosite în aparaturile stiintifice cum ar fi telescoapele și laserele.

DOMENII DE APLICARE

Oglinzile pot transforma complet aspectul unei incaperi, oferind senzatia de luminozitate si de spatiu mai generos. Utilizarea oglinzilor in diferite incaperi ale casei poate fi un detaliu decorativ extraordinar, in special daca dimensiunile apartamentului tau nu sunt dintre cele mai spectaculoase.

Pentru bai, camere de zi, pereti etc.

PORTOFOLIU OGLINZI 4 MM

INTREBARI OGLINZI 4 MM

Despre noi

Firma Pantea Serv Impex SRL a fost infiintata in anul 1992 si are ca activitate principala prelucrarea si comercializarea sticlei plane. Avand propriul nostru atelier de geamuri unde taiem si prelucram sticla comenzile se efectueaza intr-un timp scurt.

Pantea Serv Impex SRL a inceput din 1996 sa asigure... citeste mai mult
SOCIAL MEDIA

Ne gasiti la:

  • B-dul Ion Mihalache, Nr. 20, Bucuresti
  • (0213) 186 447
  • (0723) 141 537 / (0749) 090 409
  • office@geamuripantea.ro
  • www.geamuripantea.ro